fbpx

Gunoiul se ține scai de capitală. La doar două luni după ce a fost curățat, parcul de pe strada Albișoara este din nou plin de deșeuri

La aproape două luni după ce a fost curățat, parcul din preajma iazului de pe strada Albișoara din nou este plin de deșeuri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce în luna aprilie, de aici au fost scoase patru tractoare de gunoi, se pare că unii oameni nu au renunțat la vechiurile obiceiuri de a arunca deșeurile pe jos.

Primarul interimar Ruslan Codreanu și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea unor chișinăuieni, care nu știu a păstra ceea ce se face. Acesta și-a arătat indignarea într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, în care face apel către locuitorii capitalei să mențină spațiile publice într-o stare curată.

„De când sunt la Primărie, Chișinăul îl descopăr altfel – cu mari extremități. Oameni frumoși, educatori și profesori dedicați, angajați ce își fac lucru, am întâlnit copii care m-au umplut de speranță și bucurie, angajați ai Direcției locativ comunale, care vin zilnic din suburbii să își facă munca, pentru ca orașul să fie curat.

Dar am văzut și mulți ipocriți, nesimțiți și corupți. Să păstrezi curățenia nu te costă nimic! Nu vorbesc despre implicare, dar fac apel către toți cetățenii să păstrăm ceea ce se face bine”, a scris edilul.

Amintim că în acest an, municipalitatea a curățat mai multe zone de agrement din capitală în cadrul campaniei de salubrizare de primăvară.

Articole asemănătoare

Back to top button