fbpx

Grosu: „Rusia este ultima țară care poate să ne dea lecții de neutralitate. Este imoral și ipocrit”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, consideră că poziția Rusiei în privința neutralității Republicii Moldova este una ipocrită. Despre aceasta Grosu a vorbit în cadrul emisiunii In profunzime de la Pro TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Grosu a menționat în cadru emisiunii că Federația Rusă este ultima țară care poate să dea lecții de neutralitate autorităților de la Chișinău.

Declarațiile au fost făcute de președintele Parlamentului în cadrul emisiunii In Profunzime, de la Pro TV.

„Poziția Federației Ruse este una ipocrită, este ultima țară în opinia mea, care poate vorbi despre neutralitatea Republicii Moldova atunci când își ține ilegal de zeci de ani de zile armata și munițiile și toate echipamentele militare. Este cel puțin, imoral și ipocrit”, a declarat Igor Grosu.

Kremlinul a declarat luni că relațiile cu Republica Moldova sunt foarte tensionate și a acuzat liderii de la Chișinău că urmăresc o agendă anti-rusă.

Lunea trecută Maia Sandu a declarat că planul Rusiei de „acţiuni subversive” pe teritoriul țării sale nu este unul nou și că tentative de destabilizare a situaţiei şi de subminare a statului au existat şi în toamna anului trecut, dar ele nu şi-au atins obiectivul datorită intervenţiilor instituţiilor de securitate şi de asigurare a ordinii publice.

Articole asemănătoare

Back to top button