fbpx

Grosu, la București, către oamenii de afaceri: „Vă așteptăm să stabilim cum putem aduce împreună R. Moldova mai aproape de Europa”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, i-a invitat pe oamenii de afaceri români și americani să investească în Republica Moldova. Mesajul a fost adresat la București, la evenimentul aniversar prilejuit de împlinirea a 30 de ani de activitate a AmCham România.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful legislativului i-a asigurat pe oamenii de afaceri că Parlamentul Republicii Moldova, împreună cu Președinția și Guvernul lucrează din răsputeri pentru ca Moldova să devină un loc și mai bun pentru investitori – pentru a crea locuri de muncă, a stimula economia și a aduce mai multă prosperitate oamenilor.

„Trăim vremuri cum nu au mai fost de la al Doilea Război Mondial și înțelegem îngrijorările și temerile multora. Dar eu rămân optimist și cred că, de multe ori, tocmai astfel de vremuri pot reprezenta noi oportunități pentru o regiune care suferă în prezent niște schimbări esențiale de dezvoltare și va fi una din cele mai dinamice din Europa și nu doar”, a spus Igor Grosu.

Președintele Parlamentului a menționat, în mesajul său, că anul 2023 va fi un an al reconstrucției pentru Republica Moldova, iar acest lucru va putea fi făcut doar prin dezvoltarea economiei – cu cât mai multe afaceri de succes vor fi, cu atât mai bogată va fi țara. Igor Grosu a remarcat că, în ultimii ani, produsele moldovenești arată că sunt din ce în ce mai competitive pe piețele vestice, iar țara noastră are cu ce se mândri.

În context, Președintele Parlamentului a mulțumit României pentru ajutorul prietenesc oferit Republicii Moldova.

„Am reiterat cele spuse de doamna președintă Maia Sandu la București: «În timp ce unii ne șantajează, alții ne îmbrățișează». Dragi oameni de afaceri, sunteți bineveniți în Republica Moldova! Să ne vizitați cât mai curând pentru a stabili cum putem aduce împreună Moldova mai aproape de Europa”, a fost mesajul transmis de Igor Grosu la București.

Articole asemănătoare

Back to top button