fbpx

Gest frumos pentru cei care #StauAcasă! Lilu și alte „albinuțe” au creat o pagină cu afacerile „gustoase” ale moldovenilor

Această perioadă este una oportună pentru a ne uni forțele, pentru a fi mai înțelegători și mai buni cu cei din jur. Un gest frumos, demn de urmat, este și cel făcut de prezentatoarea TV Lilu Ojovan împreună cu alte „patru albinuțe”, care au deschis un cont de Instagram în ajutorul producătorilor locali.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pagina creată găzduiește ofertele afacerilor „gustoase și sănătoase” ale moldovenilor – fiind astfel un ajutor și pentru cei care acum #StauAcasă și pot primi la domiciliu produsele cumpărate.

„Acum, mai mult ca niciodată, e necesar să susținem producătorii locali… De la castraveți și salată, până la carne de miel și lapte de măgăriță – de toate găsiți pe contul @produs.acasa, locul unde se întâlnesc micii producători cu doritorii de a cumpăra sănătos, crescut sau obținut cu drag acasă. Plus – din toate zonele țării, nu doar din Chișinău.

Împreuna cu patru albinuțe administrăm mesajele care vin, postăm fotografii, încercăm să asigurăm vizibilitate pentru toți care vor să ajungă cu anunțul pe profil”, a scris Lilu pe pagina sa de Instagram.

Inițiatoarele i-au îndemnat pe micii producători atunci când își livrează produsele sa poarte măști și mănuși. De asemenea, ele au anunțat că așteaptă să se alăture proiectului cât mai mulți oameni harnici care au ceva gustos pentru cei de acasă.

„Facem cu toții o treabă minunată. Ne ajutăm și cu toții vom avea bile albe la Doamne, Doamne sau puncte la karmă. Proiectul este doar pe Instagram, pe Facebook sunt deja multe grupuri – aici nu. Dar din propriile analize știu că foarte mulți dintre cumpărători nu petrec timpul pe Facebook.

Dacă cunoașteți mici producători, vecini, amici, rude – care nu au ce face cu produsele – îndreptăți-i către noi. Așteptăm mesaje pe pagină”, a mai transmis Lilu.

CITEȘTE ȘI:

foto | Despre gesturi frumoase! Un bătrân, salvat de la faliment după ce mai mulți oameni i-au cumpărat florile şi le-au oferit doctorilor

Articole asemănătoare

Back to top button