fbpx

foto | Despre gesturi frumoase! Un bătrân, salvat de la faliment după ce mai mulți oameni i-au cumpărat florile şi le-au oferit doctorilor

Omenia este de neprețuit, mai ales în situațiile dificile. Un gest frumos și demn de urmat a fost făcut recent de mai mulți oameni din Tbilisi, Georgia, care s-au mobilizat pe Facebook și au adunat 1600 de dolari pentru a cumpăra stocul de flori al unui bătrân care se temea că va da faliment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bătrânul florar, Kako Jeiranashvili, avea grijă de o întreagă „împărăție” de lalele, însă în ultima perioadă nu a avut posibilitatea să și le vândă, iar astfel risca să nu mai aibă ce pune pe masă. Acesta a povestit despre necazul lui pe rețele, iar postarea sa a ajuns la sufletele oamenilor, care s-au mobilizat imediat.

„Suntem foarte recunoscători şi vrem să le mulţumim tuturor. Suntem aproape şocaţi de atenţia primită şi mai ales de sprijinul acordat”, a declarat fiica lui Kako Jeiranashvili pentru o televiziune georgiană.

Faptele bune au continuat, căci sutele de lalele cumpărate au fost oferite, în semn de mulțumire pentru lupta cu virusul COVID-19, medicilor din Tbilisi, transmite digi24.ro. 

Articole asemănătoare

Back to top button