fbpx

Gata cu atmosfera de sărbătoare în centrul capitalei. Când va fi demontat principalul brad al țării?

După ce a bucurat oamenii mai bine de o lună, bradul din centrul capitalei va fi demontat și, probabil, păstrat până în decembrie 2019, atunci când muncitorii îl vor instala din nou cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pomul de Crăciun „își va lăsa acele” mâine, atunci când angajații de la Spații Verzi și cei de la Lumteh, responsabili de luminițele de pe brad, „îl vor dezbrăca” de straiele multicolore. Potrivit directorului adjunct al întreprinderii Spații Verzi, decizia de demontare a bradului a fost luată în cadrul unei ședințe care a avut loc în această după amiază. Mâine este și ultima zi când vă puteți bucura și de Târgul de Crăciun de pe strada 31 august 1989.

Menționăm că pentru prima dată autoritățile municipale au instalat în PMAN un brad artificial. Acesta a fost oferit în dar orașului de către o companie locală. Acesta are o înălțime de 20 de metri și o perioadă de exploatare de 7-8 ani, după care poate fi reînnoit, folosind carcasa.

Municipalitatea a anunțat că a alocat 90.000 de lei pentru construcția bazei bradului. Pentru împodobirea bradului s-au cheltuit 200.000 de lei.

Articole asemănătoare

Back to top button