fbpx

Gândurile eroilor au fost auzite! Gemenii Ciutac au obținut cele două injecții de 4,2 milioane de dolari pentru a lupta cu amiotrofia spinală

„Vă imploram să trimiteți către noi gânduri bune, iar azi glasul vostru a fost auzit” – este mesajul familiei Ciutac, care a anunțat că gemenii Galina și Mihail – care suferă de amiotrofie spinală – au obținut cele două injecții de 4,2 milioane de dolari, vitale pentru a putea lupta cu boala.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Micuții au fost selectați la loteria organizată de compania producătoare. Într-un mesaj de mulțumire, mama bebelușilor a mărturisit că „minunile există și se întâmplă dacă crezi cu toată tăria în ele”.

„Am format împreună o mare familie, care a crescut și a evoluat de la o zi la alta în ultimele cinci luni, ați fost alături de noi și ați luptat împreună pentru șansa la viață a celor doi dintre cvadrupleții noștri. A fost un an foarte greu pentru noi, ultimele zile au fost cumplite, iar acum vin în fața voastră plină de emoții, lacrimile amare din ultima vreme s-au transformat în lacrimi de fericire, iar inima îmi este plină de bucurie.

Zilele trecute vă povesteam că amândoi copilașii sunt înscriși la loteria pentru cele 100 de doze gratuite organizată de firma producatoare a terapiei. Am așteptat atâtea luni să primim mesajul prin care suferința noastră a fost scurtată, iar astăzi s-a întamplat: ambii copilași au fost extrași și vor beneficia gratuit de terapia Zolgensma! Este cel mai frumos cadou pe care micuții îl primesc cu întârziere de ziua lor (…)”, a scris ieri mama gemenilor într-o postare. 

Totodată, familia a anunțat că banii adunați până acum din donații vor fi direcționați către alți copilași care au nevoie de tratament, tombolele și licitațiile fiind desfășurate în continuare.

Articole asemănătoare

Back to top button