fbpx

Funcție nouă de la Instagram: Ce vei putea face pe platformă

Instagram se pregătește să ofere utilizatorilor posibilitatea de a reposta postările și Reels-urile altor utilizatori.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Conform TechCrunch, deși compania deținută de Meta nu a lansat încă în mod public funcția de repost, intenționează să înceapă să o testeze cu utilizatori selectați în curând.

„Explorăm capacitatea de a redistribui postările în Feed – similar modului în care poți redistribui în Stories – astfel încât oamenii să poată împărtăși ceea ce rezonează cu ei și astfel creatorii originali sunt creditați pentru munca lor”, a declarat un purtător de cuvânt de la Meta pentru TechCrunch într-un e-mail.

„Plănuim să testăm acest lucru în curând cu un număr mic de oameni”.

Ce vei putea face pe Instagram, în curând

Noua funcție a fost văzută pentru prima dată de consultantul de rețele sociale Matt Navarra, care a postat o captură de ecran care prezintă o pagină Repostări. Acolo, vor fi toate postările și Reels-urile pe care utilizatorii le-au redistribuit în conturile lor. Conform capturii de ecran, fila Repost va apărea pe profilurile utilizatorilor alături de filele postărilor, Reels-urilor și fotografiilor etichetate.

În prezent, nu există o modalitate directă de a reposta postarea unui alt utilizator pe Instagram, dar utilizatorii care doresc să redistribuie postările folosesc uneori aplicații terță parte pentru a face acest lucru. Adăugarea unei funcții de repost ar scăpa utilizatorii de nevoia unor astfel de aplicații, atunci când vine vorba de redistribuirea postărilor, scrie playtech.ro.

Merită remarcat faptul că, deși în prezent poți partaja postarea cuiva în Story-ul tău, această funcționalitate viitoare de repost îți va permite să partajezu postarea și în feedul tău. Instagram este probabil conștient de faptul că mulți dintre utilizatorii săi folosesc deja funcția de partajare a poveștilor și, de asemenea, folosesc DM-uri pentru a partaja postări prietenilor, iar acum încearcă să ofere utilizatorilor o modalitate mai bună de a distribui la scară largă postările care le plac.

Articole asemănătoare

Back to top button