fbpx

Frumusețe pe muchie de… bisturiu: Cărțile pe față cu cel mai solicitat medic estetician din țară, Prof. Doctor Anatolie Taran

Frumusețea naturală a fost apreciată din toate timpurile, însă, pentru a accentua și pune în evidență anumite trăsături corporale, e nevoie, uneori, de intervenția unor instrumente mai puțin naturale. Chirurgia estetică deține cele mai puternice instrumente pentru a evidenția frumusețea fiecăruia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă ești în căutarea unor servicii de chirurgie estetică în Chișinău, astăzi o să-ți facem cunoștință cu Prof. Doctor Anatolie Taran, dumnealui fiind cel mai solicitat medic estetician din țară, participând la nenumărate emisiuni, talk show-uri și emisiuni radio.

Serviciile de care pot beneficia clienții domnului doctor Anatolie Taran sunt variate. Unul din ele este remodelare corporală, care include abdominoplastia, liposucția, micșorarea stomacului, lipofilingul și corecția feselor, gambelor.

Pentru a îmbunătăți trăsăturile feței, se recurge la chirurgia facială, care cuprinde mărirea buzelor, lifting facial, înlăturarea ridurilor faciale și operația estetică la urechi. Aceste proceduri contribuie la înlăturarea unor aspecte deranjante sau neplăcute și pun în evidență trăsăturile de care fiecare este mândru.

Prof. Doctor Anatolie Taran ne-a mărturisit că, de multe ori, după astfel de operații, pacientului i se schimbă atitudinea asupra propriei persoane sau chiar asupra vieții pe care o ducea anterior intervenției.

Dumnealui a mai afirmat că femeile își justifică alegerea prin faptul că vor să devină mai feminine.

„Pe lângă aspectul feței și al corpului, în general, o importanță foarte mare pentru femei o are aspectul sânilor. Sânii au fost dintotdeauna simbolul feminității și al fertilității, iar un aspect când mai îngrijit și bogat al acestora face diferența.

Aspectul estetic este influențat de diferiți factori cum ar fi: nașterea, alăptarea, fluctuațiile în greutate, utilizarea unor anticoncepționale sau altor medicamente, menopauza, cofeina și alcoolul. Din această cauză, multe femei nu se simt bine în pielea lor și, chiar, li se schimbă viziunea asupra vieții”

Acest lucru a facilitat apariția chirurgiei sânilor și a procedurilor aferente. Doctorul Anatolie Taran oferă o serie largă de servicii pentru îmbunătățirea aspectului acestora și a fost deschis să ne poestească despre ele.

Despre procedurile de mărire a sânilor:

Una dintre cele mai populare proceduri este mărirea sânilor sau augmentarea mamară. Multe femei apelează la această procedură pentru a-și crește proporțiile naturale, pentru a un crea un profil mamar simetric mai plăcut din punct de vedere estetic. Acesta constă în introducerea unor implanturi mamare sub țesutul mamar sau sub mușchiul pieptului. Implanturile mamare sunt de două tipuri:

  1. Implant mamar rotund – sunt similare sânului natural, sunt biocompatibile cu organismul și nu provoacă reacții adverse. Sunt recomandate femeilor tinere care nu au născut și alăptat.
  2. Implant mamar anatomic – se mai numește implant în formă de lacrimă și este recomandat femeilor care au deficit de țesut glandular. Acestea au rigiditate și își păstrează forma.

Dacă ești interesată de mărirea sânilor în Chișinău și de procedurile aferente, nu ezita să te programezi pentru o consultație. După procedură, te vei simți așa cum ți-ai dormit mereu. Și nu uita, toți suntem frumoși, însă frumusețea trebuie întreținută.

Pentru mai multe detalii poți contacta doctorul la numărul de telefon +373 79432776 sau pe anatolietaran.com.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button