fbpx

Franța: „A avut doar tuse ușoare”. COVID-19 a ucis prima minoră, o adolescentă de 16 ani

O elevă de liceu, originară din Essonne, Franța, este prima pacientă minoră ucisă de coronavirus. Deși la început tânăra avea doar o tusă ușoară, situația s-a agravat extrem de rapid.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Le Parisien, Julie a fost internată la spitalul Necker din Paris. Aceasta a murit în noaptea de marți spre miercuri.

„Trebuie să încetăm să credem că această boală afectează doar vârstnicii. Nimeni nu este invincibil în fața acestui virus mutant”, a declarat pentru sursa citată mai sus sora ei mai mare, Manon, care este, împreună cu mama ei, izolată la domiciliu.

Aceasta a adăugat că: „Julie a avut doar o tusă ușoară săptămâna trecută. S-a înrăutățit în weekend, iar luni am mers să vedem un medic generalist. Acolo a fost diagnosticată cu o afecțiune respiratorie. Nu a avut alte boli înainte de asta”.

Din acel moment totul s-a derulat extrem de rapid. Fata a fost internată într-un spital din regiune, după aceea transferată în instituția medicală din Paris. A fost pusă la un aparat de respirație, apoi intubată. Totuși, potrivit medicilor, plămânii i-au cedat și nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

Articole asemănătoare

Back to top button