fbpx

foto | Viitoarele mămici din mass-media. Ele sunt fericitele care își vor ține micuții în brațe în 2019

Anul 2018 le-a adus cea mai mare surpriză pe care și-ar fi putut să și-o dorească. Mai multe jurnaliste, producătoare TV și bloggerițe, împreună cu soții lor, au aflat în acest an că vor deveni părinți în 2019. Fericitele tinere au anunțat despre sarcină pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prezentatoarea Jurnal TV Daniela Ciocanu i-a dat marea veste partenerului de viață într-un mod inedit. Cei doi au organizat o sesiune foto de iarnă, unde frumoasa blondă pregătise un cadou pentru soțul său cu expresia „Best father” (cel mai bun tată). Noutatea l-a luat prin suprindere pe acesta, mai ales că Daniela i-a dedicat și un mesaj emoționant pe Instagram.

„Nu am nici un dubiu că vei fi cel mai bun tată pentru minunea ce urmează sa vină. Dumnezeu ne-a descoperit probabil întâmplător, și a zis că aici nu e nevoie de eprubete, iubirea e suficientă ca sa mai apară un OM și ne-a binecuvântat! Să scriu că suntem fericiți, nimic nu aș scrie”, a mărturisit aceasta pe Instagram. 

Și prezentatoarea TV Vlada Cerbuşca va deveni mămică în 2019. Aceasta va da naștere unei fetițe pentru prima dată. Frumoasa brunetă s-a căsătorit cu logodnicul ei, Tudor Mardari, în luna septembrie a acestui an.

„Mă simt minunat şi, în afară că-mi creşte burtica, mă simt foarte bine. Nu sunt dintre cele care să aibă pofte, dureri. Voi naște prin martie-aprilie, cam aşa. Va fi o fetiţă. Încă nu am pregătit nimic, urmează în ultimele luni. Avem şi un nume, dar nu-l spunem”, a spus Vlada, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Barza va veni și la moderatoarea emisiunii „Cine vine la noi?” de la televiziunea națională, Djulieta Ardovan. Jurnalista a prezentat recent ultima sa emisiune.

„Am avut o înțelegere cu Meghan și prințul Harry să facem anunțul în aceeași zi”, scria Djulieta în luna octombrie.

În 2019 își va ține în brațe primul copil și prezentatoarea TV Irina Bejenaru. Aceasta s-a căsătorit cu iubitul ei, Dan Iurcu, în iulie 2017. Irina lucrează în prezent la televiziunea TVR Moldova.

Cea care și-a anunțat cel mai târziu fanii, despre surpriza pe care Moșul „a lăsat-o sub brad”, este fosta jurnalistă Pro TV și actuala bloggeriță, Cristina Gheiceanu. Aceasta și-a ascuns burtica până în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

„Această iarnă e una specială pentru noi și cred că vedeți de ce, în sfârșit vom întâlni bebelușul nostru și familia noastră va primi un nou sens. Îmi amintesc când l-am întâlnit prima dată pe Ovidiu 6,5 ani în urmă…eram așa tineri, îndrăgostiți, plini de speranțe… și știu că el e tatăl copilului meu și sufletul meu pereche, și ne iubim tot mai mult și mai mult! Va fi un tată atât de bun! Primesc atât de multă dragoste în fiecare zi,  încât sunt sigură că bebelușul nostru a ales familia potrivită! Nu știu ce gândește Sky despre asta, dar nu are de ales… el va fi fratele mai mare!”, a scris, pe contul său de Instagram, Cristina. 

Ecografia i-a arătat și prezentatoarei Maria Levcenco că urmează să nască un copil. Jurnalista a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care-și arată burtica proeminentă.

„E o stare minunată”, a precizat ea pe Instagram.

Jurnalista Inesa Voscoboinic și soțul său, Dmitri, au primit fericita veste pe 13 noiembrie. Noutatea a fost împărtășită internauților chiar de prezentatoare TV, prin intermediul contului său de Instagram. Viitoarea mămică a postat o fotografie din incinta spitalului unde i-a fost confirmată sarcina.

„Dragii mei, sunt foarte fericită în sfârșit să împărtășesc cu voi bucuria noastră”, a scris Inesa în descrierea fotografiei.

Le urăm viitoarelor mămici naștere ușoară și bucurii de la micuții care vor vedea lumina zilei în 2019!

Articole asemănătoare

Back to top button