fbpx

foto, video | Un show creat de circa 100 de drone vor inaugura sezonul estival al celui mai mare parc de distracții din Moldova – OrheiLand

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova – OrheiLand – pregătește un program cu totul special cu ocazia deschiderii noului sezon estival. Marea surpriză, potrivit organizatorilor, vor fi cele circa 100 de drone ce vor crea un show unic nu doar pentru țara noastră, ci și pentru întreaga regiune.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Dronele de diferite culori vor fi lansate în aer la ora 21:30 și vor forma diferite figuri, creând o priveliște deosebită și greu de imaginat. Mișcarea acestora va crea un efect special, care va putea fi observat de la mai mulți kilometri.

Show-ul a fost elaborat în mod special pentru OrheiLand de specialiști din Sankt Petersburg. Organizatorii spun că un asemenea spectacol nu a fost organizat niciodată până acum în întreaga regiune, dar nu scot la iveală toate detaliile.

Show-ul dronelor va încheia programul oficial din 1 iunie, dar nu va fi nici pe departe singura surpriză pregătită de administrația OrheiLand, atât pentru cei mici, care vor marca cu această ocazie Ziua Internațională a Copiilor, cât și pentru maturi.

Deschiderea oficială a OrheiLand va începe la ora 11:00, pe 1 iunie, cu o paradă a gigantelor păpuși toboșar.

Citește și:

foto | La OrheiLand a început montarea unicului roller-coaster de tip american din Moldova. Acesta va fi inaugurat pe 1 iunie

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button