fbpx

foto, video | Surpriză pentru bălțenii adunați ieri la concert. Renato Usatîi le-a dăruit femeilor 2000 de crizanteme

Femeile care au venit la concertul organizat de Ziua Independenței la Bălți au avut parte de o surpriză din partea lui Renato Usatîi. Liderul Partidului Nostru a declarat de pe scenă că va da mâna cu toți și le va dărui femeilor flori – lucru pe care l-a și făcut, în aplauzele a 10.000 de oameni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe fundalul unui melodii interpretate de Valentin Uzun, politicianul a mers în mulțime ca să împartă crizanteme. Acesta s-a lăsat fotografiat și filmat de doamnele și domnișoarele prezente la eveniment, iar ulterior a scris pe pagina sa de Facebook că „a fost un gest romantic”, menționând că a oferit 2000 de flori.

„Am multe emoții, deoarece „datorită” unor „tovarăși” nu ne-am văzut de aproape trei ani. Astăzi sunt acasă, alături de voi. Mă mândresc de cumsecădenia bălțenilor – nu m-au trădat în 2015, în 2018 când au avut loc alegerile noi, nu m-au trădat nici în acest an. Vreau să vă mulțumesc pentru bunătatea, dragostea, corectitudinea dvs”, le-a spus bălțenilor Renato Usatîi.

Amintim că, ieri, oamenii care s-au adunat în fața Executivului ca să discute cu miniștrii, la fel, au avut parte de surprize. Autoritățile au procurat două tone de struguri de la producătorii autohtoni și le-au împărțit cetățenilor.

Evenimentul dedicat marcării a 28 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova la Bălți a fost organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Bălți și al Fundației „Renato Usatîi”.

Pe scena din centrul Bălțiului au evoluat cei mai cunoscuți și îndrăgiți interpreți ai estradei naționale: Olia Tira, Ionel Istrati, Adriana Ochișanu, etno-orchestra „Tharmis”, condusă de Valentin Uzun, cu focoasele piese din folclorul balcanic și național.  Capul de afiș al spectacolului a fost renumita trupă rock „Zdob și Zdub”, care a încântat cei peste 10.000 de participanți cu hiturile sale „Bunica bate doba”, „Videli noch”, „Moldovenii”. Evenimentul a culminat cu un foc de artificii, pe care organizatorii l-au prezentat drept „premieră pentru nordul Moldovei”.

Articole asemănătoare

Back to top button