fbpx

foto, video | S-au înarmat cu mărțișoare. Mai mulți polițiști au felicitat moldovenii cu ocazia sosirii primăverii

Agenții de patrulare, polițiștii de frontieră și pompierii s-au înarmat cu creativitate și au pornit la lucru. Astfel, cu ocazia primei zile de primăvară angajații IGP și al IGSU i-au felicitat pe cetățeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zeci de șoferițe au fost trase pe drepta pe traseele din raioanele Ștefan Vodă și Nisporeni, dar în loc de preîntâmpinări sau amenzi, acestea au primit felicitări și câte-un mărțișor.

Mai mulți agenți de patrulare au staționat șoferi pentru a-i felicita cu ocazia sosirii primăverii și pentru a le dărui simbolul românesc al acestui anotimp – mărțișorul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Parte de o surpriză matinală au avut și călătorii care au traversat în această dimineață prin punctele de trecere a frontierei de VEST. Aceștia au fost primiți cu felicitări și mărțișoare.

Poliția de Frontieră susține că „la frontieră, orice călător poartă mărțișor!”, astfel după verificarea actelor, călătorii au primit și câte un simbol al primăverii.
De asemenea, șoferii luați prin surprindere au declarat că regretă că au venit cu mâna goală și nu au felicitat și ei la rândul lor vameșii.

N-au rămas în urmă nici pompierii, care încă de la primele ore ale dimineții au dedicat cetățenilor un mărțișor mai original, și anume, unul improvizat din autospeciale de intervenție, furtunuri și salvatori.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button