fbpx
În trend

foto, video | S-au ales cu o mașină nou-nouță. O tânără familie din satul Ignăței, câștigătorea tombolei „Privește și Câștigă”, organizată de Orhei TV

Recent, la OrheiLand a avut loc extragerea marelui premiu din cadrul tombolei „Privește și Câștigă”, care pe parcursul câtorva luni i-a premiat pe cei mai fideli spectatori ai posturilor de televiziune Orhei TV și Televiziunea Centrală. Pe 1 iunie s-a pus în joc cel de al doilea automobil, care a mers la o familie tânără din satul Ignăței, raionul Rezina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel mai norocos dintre cei peste o mie de participanți înregistrați la OrheiLand, la tombola de la 1 iunie a fost Iurie Talpa, din satul Ignăței, raionul Rezina. Iurie, împreună cu soția sa, Ecaterina, au trimis doar două sms-uri, însă steaua norocului le-a strălucit anume lor. Tânăra familie este împreună deja de 6 ani și au două fetițe minunate, Ilinca de 5 anișori și Lia de doar 7 luni. Bărbatul na povestit că din cauza ploii erau la un pas de a-și rata șansa.

IURIE TALPA, câștigător tombolă: „Soția, de fapt, a fost cea cu inițiativa, eu nici nu știam. Am fost telefonat acum câteva zile și ni s-a spus că suntem participanți la această loterie. Am insistat astăzi să ajungem și vreau să vă spun că am ajuns foarte complicat, pentru că pe drum de la Rezina spre Orhei a plouat foarte puternic, chiar și cu grindină. Într-un moment soția spunea să ne întoarcem acasă, dar eu am zis să mergem, așteptăm puțin să se oprească și mergem mai departe și uite că a fost cu noroc.”

Și dacă tot a fost cea cu inițiativa, Ecaterina ne-a povestit că emisiunile matinale sunt preferatele ei și ale mezinei familiei, care mereu se trezește prima. Ea a mai adăugat că acest automobil este o adevărată binecuvântare.

ECATERINA TALPA, soția câștigătorului: „Nu este prima dată când câștigăm, dar ăsta este cel mai mare câștig. Copiii noștri sunt până la urmă cel mai mare câștig, dar automobilul ăsta vine ca o binecuvântare, pentru că tocmai vroiam să investim în cel vechi și uite că norocul a fost de partea nostră.”

Cheile de la automobil le-au fost înmânate câștigătorilor de către producătorul general al Televiziunii Centrale și Orhei TV, Svetlana Curmei. Ea ne-a mărturisit că este foarte bucuroasă că automobilul a ajuns la o familie care chiar avea mare nevoie de el, iar numărul mare de participanți la tombolă demonstrează că posturile Televiziunea Centrală și Orhei TV au găsit calea spre inimile oamenilor.

SVETLANA CURMEI, producător general Televiziunea Centrală și Orhei TV: „Concursul „Privește și Câștigă” a demonstrat că ne privește toată țara, în acest răstimp am primit sms-uri din Drochia, Ocnița, Cahul, Rezina, de unde este și câștigătorul de astăzi. Acest lucru este îmbucurător și înseamnă că am reușit să propunem telespectatorilor anume ceea ce ei vor să vadă.”

Pentru a participa la concurs, în perioada 11 februarie – 11 aprilie, telespectatorii au privit Televiziunea Centrală și Orhei TV și au trimis prin sms codurile apărute pe ecran, pentru a câștiga premii bănești. În total, pentru cea de a doua tombolă „Privește și Câștigă” au fost trimise peste 60 de mii de sms-uri, iar valoarea totală a premiilor a depășit 120 de mii de lei.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button