fbpx

foto, video | Productivitate, succes și fericire. Ce își doresc vedetele din Moldova în anul 2020 și ce mesaje le transmit fanilor de Revelion?

Jurnaliștii, artiștii și influencerii din Moldova au început pregătirile pentru Revelion cu mesaje adresate fanilor. Ei le-au spus urmăritorilor ce își doresc anul viitor și cum a fost pentru ei 2019.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unii dintre ei visează să aibă mai mult timp pentru cei dragi, alții vor iubire, iar unii productivitate și succes. În mesajele lor ei și-au împărtășit speranța că anul viitor va fi unul mai bun și mai frumos, iar emoțiile pozitive vor pluti în aer.

Vedeți mai jos ce mesaje au publicat vedetele din Moldova pe paginile lor de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗘𝗥𝗔 𝗜𝗡 𝗦𝗘𝗔𝗥𝗔 𝗗𝗘 𝗥𝗘𝗩𝗘𝗟𝗜𝗢𝗡! #VIDEO, #DISTRIBUIE PRIETENILOR Dragilor, știm că vă adunați cu toții acasă în jurul pâinii, în jurul mesei, alături de cei dragi sufletului. Deaceea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am pregătit pentru voi o piesă de referință a neamului nostru. Cântecul este popular cu origini folclorice, iar pentru prima dată a fost cântat cu cca 50 de ani în urmă. «Hora Dorului» sau «Hora Akord-ului» este titlul noii creații marca – new Akord. Adaptare text și linie melodică: Iurie Bădicu. Orchestrație: @Sandu Gorgos. Mix și master: Teaca Sergiu . Filmări: Prima ora. Locație: Circul de Stat din Chișinău. De-a lungul timpului, în special în anii 70-80 ai sec. trecut, versiunile acestei piese au fost interpretate de mai mulți interpreți autohtoni, dar și colective vocal – instrumentale. Totuși, printre cele mai remarcabile interpretări profesionale rămân cele ale Capelei Corale Academice Doina și a Ninei Crulicovschi. Să asigurăm continuitatea lucrurilor frumoase, să dăinuie muzica neamului nostru! Audiție plăcută! Hai, La Multi Ani! Hai la #HORA #DORULUI – la Hora Akord-ului! 🇲🇩 Cu drag, AKORD!

O postare distribuită de AKORD official (@trupa.akord) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ultima zi din ‘19. Pregatiti dupa protocol pentru 2020.

O postare distribuită de Roman Burlaca (@romanburlaca_official) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Un #2020 Fericit, lume bună…❤️#vaiubesc #moldova #adorcomunitateamea❤️ #fericităașa❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😇😇😇😇🍬🍬🍬🍬🍬 #happymoments #happynewyear Primele poze de la sesiunea cu @alexmorgoci in pijama de la @maicom.md ❤️🤩🎊 To be continued… Aici puteți lăsa felicitările voastre ca să nu-mi scape printre mesaje… Felicitarea mea SURPRIZĂ urmează mai pe seară, acum alerg după cadouri🥰🤗 #2019 #2020 #happyholidays #redpijama #maicom #maicommodel Apropo o sesiune foto cu @alexmorgoci sau o pijama din cele superbe @maicom.md pot fi la fel cadouri de la MoșCrăciun🎅🏽🤷🏻‍♀️

O postare distribuită de 🌸Zi De Zi Învăț Să Fiu Om🌸 (@doinadanielean) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Un #2020 mai fericit, plin cu buna voie🥳❤️#teamCiocanu #happy2020

O postare distribuită de Daniela Ciocanu (@danielaciocanu) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A sweet ending to a new beginning 🔜💕 #my2019story #goals #love #happynewyear

O postare distribuită de ɪɴᴇsᴀ ᴠᴏsᴄᴏʙᴏɪɴɪᴄ (@inessa.voscoboinic) pe

Articole asemănătoare

Back to top button