fbpx

foto, video | Nuntă incendiară în Rusia? Aproximativ 90 de apartamente au fost distruse de flăcări după ce în fața blocului s-ar fi lansat artificii

Circa 90 de apartamente dintr-un bloc din orașul rusesc Krasnodar au fost distruse de flăcări. Tragedia s-a produs acum două zile.

Locuitorii afirmă că, înainte de incendiu, în fața casei lor a avut loc un show cu focuri de artificii. Ei sunt de părerea că bucățile încinse de material pirotehnic ar fi ajuns pe acoperiș și ar fi provocat incendiul, relatează anews.com. Totuși, oficial, versiunea preliminară a autorităților este că o problemă la sistemul de transmitere a curentului electric ar fi provocat dezastrul.

În total, circa 4500 de metri pătrați au fost afectați de incendiu, iar aproximativ 300 de persoane – evacuate. Conform presei ruse, la fața locului a fost mobilizat tot efectivul de pompieri din oraș. Actualmente, nimeni dintre locuitorii blocului nu poate intra în locuințe, iar autoritățile au decis să cazeze oamenii temporar într-un hotel din oraș.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: gazeta.ru

Articole asemănătoare

Back to top button