fbpx

foto, video | Nu poate vedea, dar simte iubirea celor din jur. Istoria dramatică a unei pisici, care impresionează oamenii din întreaga lume

O pisică oarbă pe nume Moet impresionează oamenii din întreaga lume datorită aspectului său și are mii de fani pe rețelele de socializare, dar în spatele acestui lucru există o poveste dramatică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Felina persiană are 6 ani, iar viața ei este acum liniștită, trăind în Nottingham, împreună cu proprietara și prietena sa – Emily Shotter. Cu toate acestea, până acum, micuța a trecut prin clipe de groază.

Anterior, aceasta a fost „în grija” unui crescător fără lincență, care vindea animale de companie. Ea și ceilalți patrupezi au fost neglijați, fiind lăsați deseori fără mâncare, apă, în adăposturi murdare și lipsiți de atenție.

În tot acest timp, Moet s-a îmbolnăvit, starea ei agravându-se pe zi ce trecea. Drept urmare, felina a orbit. Viața ei a fost salvată de noua proprietară, care a dat-o în grija medicilor. Chiar dacă a rămas fără ochi, pisica este acum sănătoasă, transmite dailymail.co.uk.

Articole asemănătoare

Back to top button