fbpx

foto, video | Muzică de fanfară și îmbrățișări calde la Aeroport. Judocanul Dorin Goțonoagă, întâmpinat de colegii de la Poliția de Frontieră

A dus faima țării și a bifat încă o victorie importantă în palmaresul sportului din Moldova. Este vorba de Dorin Goțonoagă, judocanul care a fost întâmpinat ieri la Aeroportul Internațional Chișinău cu multă căldură de către colegii de la Poliția de Frontieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Muzica de fanfară, flori și multe aplauze – toate au fost organizate de oamenii dragi și colegii sportivului, care l-au primit acasă bucuroși pentru câștigul de zilele trecute.

„Colegul nostru a reușit să obțină medalia de bronz pentru Moldova la Unversiada Mondială din Napoli. Pe tot parcursul competiției, judocanul a prezentat o prestație frumoasă și dorință de a obține întâietate. Dorin a reușit să atingă o performanță și noi, polițiștii de frontieră, suntem mândri de succesul său!”, au spus reprezentanții Poliției de Frontieră.

Amintim că Dorin a reușit să revendice medalia de bron la Universiada Mondială de vară din Napoli, după ce l-a pus la pământ pe georgianul Tato Grigaravșili, la categoria de până la 81 de kg.

Articole asemănătoare

Back to top button