fbpx

foto, video | Mai mulți oameni protestează la Procuratura Generală. Printre manifestanți, și Constantin Țuțu: „N-o să le dăm voie să vândă țara”

În această seară, după ce deputații fracțiunilor PSRM și ACUM au investit Guvernul Sandu și au votat-o pe Zinaida Greceanîi în funcție de președintă a Parlamentului, mai mulți oameni au venit în fața clădirii Procuraturii Generale, unde își manifestează nemulțumirea față de alianța temporară creată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre protestatari a fost surprins și fostul deputat Constantin Țuțu, care a declarat, pentru TV8, că „o să dormim aici până n-o să facem regulă în țară. N-o să le dăm voie să vândă țara. N-o să le dăm voie, pentru că își bat joc de țara noastră. Vom sta peste tot, la Parlament, la Guvern, ce o să facă? O să ne împuște în cap?”.

Totodată, mai mulți tineri au instalat corturi în fața Postului Public de Televiziune Moldova 1, afirmând că nu vor să fie conduți de Maia Sandu și Igor Dodon și că, în opinia lor, „a avut loc o lovitură de stat”, scrie anticorupție.md.

De menționat că mai multe autocare care aduc oameni în centrul capitalei au fost observate de internauți și expediate presei. Unele autoturisme au oprit în apropierea sediului PD, afirmă ProTV Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button