fbpx

foto, video | Fotografiile lui Candu, Plahotniuc și Filip, agățate în sârmă ghimpată. Blocul ACUM protestează în fața Ministerului de Externe

Membrii blocului ACUM au organizat astăzi un eveniment prin care și-au propus să comunice cetățenilor că Republica Moldova devine din ce în ce mai izolată pe arena internațională din cauza actualei guvernări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul cu titlul „Sârma ghimpată dintre Republica Moldova și Uniunea Euorpeană” a avut loc în fața clădirii Ministerului de Externe, acolo unde reprezentanții blocului ACUM au afișat pozele mai multor demnitari, dar și judecători.

„Acum câțiva ani, Moldova era vizitată de Angela Merkel, Joe Biden și alți lideri importanți. Cine a vizitat țara noastră în ultimii ani? Am avut parte de puține vizite, putem să ne-o amintim pe cea a lui Erdogan, care ne-a costat 7 vieți omenești, 7 familii distruse. Alții nu ne-au prea trecut pragul și este din cauza politicii implementate de guvernarea actuală”, a declarat vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi.

Participanții la flashmob au tăiat în mod simbolic sârma ghimpată: „Așa cum am tăiat această sârmă astăzi, cu un vot masiv la alegerile din 24 februarie, vom putea elibera această țară de corupți și de uzurpatori”.

În opinia opoziției, relațiile Republicii Moldova cu Uniunea Europeană sunt la cel mai jos nivel și sunt practic înghețate, iar țara noastră devine tot mai izolată pe arena internațională. Prin acest flashmob, reprezentații blocului ACUM au vrut să promită oamenilor că în următorii 4 ani vor pregăti țara pentru aderarea la UE.

Citește și: video | ACUM promite integrarea Republicii Moldova în UE până în 2023: „Europa ne așteaptă!”

Articole asemănătoare

Back to top button