fbpx

foto video | Cum arată „cel mai bun hotel din lume‟ și unde se află

Pentru că sezonul vacanțelor de vară s-a deschis oficial, ne-am gândit că poate ai fi tentat să ajungi în „cel mai bun hotel din lume‟. Proprietatea oferă facilități de lux și este potrivită pentru vacanțe de neuitat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform unui sondaj, realizat de Tripadivsor, Tulemar Resort, din Costa Rica, este „cel mai bun hotel din lume‟ și nu este deloc greu de înțeles de ce a primit locul 1 în clasament, scrie clickpentrufemei.ro.

Hotelul este situat în inima Parcului Național Manuel Antonio, unul dintre cele mai frumoase locuri din Costa Rica. Proprietatea este înconjurată de o pădure tropicală, are camere cu vedere la junglă și o priveliște perfectă spre ocean.

O mulțime de facilități

În acest hotel există patru piscine, o plajă privată, dușuri cu vedere la ocean, dușuri cu ploaie în aer liber și 15 restaurante unde se gătește în fața clienților. De asemenea, tot aici există mai multe animale și păsări, care merită să fie admirate. Pe listă sunt incluși papagali în diferite culori, leneși și maimuțe. De altfel, cei mai curajoși exploratori își pot planifica drumeții ghidate prin pădure.

Hotelul se mândrește cu bungalouri și vile private și elegante, special concepute pentru cei mai pretențioși oaspeți.

Tulemar Resort a fost desemnat cel mai bun hotel din lume în cadrul Premiilor Travellers Choice, de la Tripadvisor. A fost ales pe locul 1 pe baza serviciilor oferite și în urma recenziilor oferite de turiști. „Cea mai bună experiență din viața mea‟, a spus unul dintre vizitatori, în timp ce altul a lăudat personalul: „personal grozav la fața locului‟, a scris el.

Potrivit „Tulemar.com”, tarifele pornesc de la 250 de dolari / noapte.

Privește în următoarele imagini cum arată cel mai bun hotel din lume!

Articole asemănătoare

Back to top button