fbpx

foto, video | Crunchyroll a semnat un acord oficial de colaborare cu Universitatea Tehnică din Moldova

Suntem ingineri și aceasta este pasiunea noastră – o spun cei de la Crunchyroll, care au un parteneriat cu Universitatea Tehnică din Moldova cu mult înainte de semnarea acordului care „înseamnă mai mult decât o foaie de hârtie”. Colaborarea a început cu prima discuție de planificare a evenimentelor cu studenții care doreau ceva mai mult – mai multe cunoștințe, mai multe oportunități pentru colegii lor și mai multe experiențe pentru a avansa în cariera aleasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ultimii trei ani, Crunchyroll a susținut numeroase inițiative ale studenților și a decis că un parteneriat oficial va fi mult mai fructuos. Asta înseamnă că va susține mai multe inițiative cheie, conferințe, întâlniri, seminare și multe altele.

„Crunchyroll oferă sprijin esențial Facultății CIM prin stagii de practică, consiliere, profesori invitați în cadrul companiei și sponsorizare a evenimentelor studenților. Am stabilit o colaborare minunată. În urmă cu un an, Crunchyroll (fosta Ellation) a fost desemnată cel mai bun angajator din 2019. Datorită acestora, putem oferi sprijin tehnic și financiar pentru reconceptualizarea a 150 de m2 de clase pentru studenții din anul I. Donațiile vor fi utilizate nu numai pentru mobilierul modern, ergonomic, ci și pentru soluțiile tehnologice și de proiectare. Dorim ca spațiile de studiu din cadrul FCIM să fie mai prietenoase și accesibile”, a spus decanul FCIM, Dumitru Ciorbă.

Au fost inițiate discuții cu privire la cele patru săli de clasă din cadrul clădirii FCIM. Planul constă în crearea unui spațiu funcțional și modern pentru studenți. Crunchyroll dorește să le ofere tinerilor oportunitatea de a studia bine și de a experimenta un mediu real. Există multe oportunități de îmbunătățire a experienței de învățare pentru studenți și compania vrea să ajute în acest sens.

Dinu Țurcanu, prorector informatizare, relaţia cu mediul socio-economic: „Dedicate studenților din anul I, sălile de clasă ale FCIM au fost complet renovate. A fost instalat un sistem modern de ventilație cu costuri mari, astfel încât spațiul să corespundă așteptărilor viitorilor specialiști IT”.

Elena Ivanova, sr. HRBP și directoarea generală a Crunchyroll: „Acesta este cel mai mare proiect al nostru de până acum și așteptăm cu nerăbdare mai multe în viitor. Parteneriatul nostru va evolua atât cât își dorește partenerul nostru și permit capacitățile noastre”.

Echipa Universității Tehnice din Moldova are grijă de mulți absolvenți care vor deveni viitorii colegi ai Crunchyroll. Astăzi, numărul studenților depășește 9520.

„Echipa noastră este convinsă că putem realiza mai multe împreună. Suntem mândri să avansăm și să avem o relație mai strânsă cu Universitatea Tehnică din Moldova”, spun reprezentanții Crunchyroll.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button