fbpx

foto | Vești bune pentru elevii moldoveni de la București. De mâine, aceștia vor beneficia de abonamente gratis pentru transportul public

Începând cu 10 februarie, elevii care învaţă la Bucureşti vor călători gratuit cu transportul public, primind abonamente lunare urbane generale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut chiar de primarul general al capitalei României, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. Edilul a menționat că elevii care frecventează o unitate de învăţământ din Bucureşti și au domiciliul în oraș, vor primi gratuit abonamentul lunar urban. De asemenea, cei care locuiesc în judeţul Ilfov vor beneficia de acest drept, primind și un tichet pentru linia regională de domiciliu.

Abonamentele gratuite vor fi reîncărcate lunar, pe cardurile deja existente, nefiind necesară emiterea altora noi decât elevilor care nu deţin un card electronic, dar care îl vor primi gratuit.

Tichetele utilizate în prezent sunt valabile până la expirare, apoi pot fi reînnoite gratuit la oricare dintre Centrele de Emitere şi Reîncărcare Carduri STB SA.

 

Articole asemănătoare

Back to top button