fbpx

foto | Un taxi, tamponat de o motocicletă lângă Suruceni. Conducătorul vehiculului a decedat pe loc, iar pasagerul, transportat la spital

Un accident cu implicarea unui motociclist s-a produs ieri seara în raionul Ialoveni. Totul s-a întâmplat în jurul orei 22:30, în apropierea localității Suruceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O mașină a unei companii de taxi, la volanul căreia se afla un bărbat în vârsta de 29 de ani, a fost tamponată lateral de o motocicletă.

Ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru ZUGO că tânărul care conducea motocicleta avea 20 de ani, se deplasa pe contrasens și nu avea permis de conducere, iar vehiculul era fără numere de înmatriculare. Șoferul taxiului a trecut alcooltestul, care a demonstrat că acesta nu a consumat băuturi spirtoase.

Pe marginea cazului a fost inițiat un proces penal, iar oamenii legii urmează să întreprindă măsuri speciale de investigație pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

UPDATE, 02.03.2019, ora 17:40: Internauții au publicat o fotografie de la locul accidentului într-un grup tematic pe Facebook. Atenție, imaginea de mai jos va poate afecta emoțional.

Foto: Город без маршруток! Водители помогают пешеходам via Facebook

 

Articole asemănătoare

Back to top button