fbpx

foto | Un pilot a întors avionul astfel încât pasagerii să poată admira aurora boreală pe cerul din Marea Britanie

Un pilot al companiei EasyJet a făcut un viraj de 360 de grade pentru a le permite pasagerilor să admire aurora boreală. Avionul călătorea din Islanda către Manchester în timp ce aurora boreală a luminat cerul din Marea Britanie, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pasagerul Adam Groves a povestit că priveliștea „incredibilă” a „încununat” călătoria sa de patru nopți, în care s-a și logodit. Bărbatul se afla alături de logodnica sa pe partea stângă a avionului și nu ar fi putut vedea luminile dacă pilotul nu ar fi fost „foarte amabil”.

„Suntem încântați că pilotul a putut efectua o manevră controlată pentru a permite pasagerilor să asiste la imaginile uimitoare ale uneia dintre cele mai frumoase manifestări ale naturii. Echipajul nostru va face întotdeauna tot ce poate pentru clienții noștri și suntem încântați că am putut să împărtășim cu ei această priveliște specială”, a declarat un purtător de cuvânt al EasyJet.

Aurora boreală a putut fi admirată în noaptea de duminică spre luni în Regatul Unit, un fenomen foarte rar și spectaculos.

Articole asemănătoare

Back to top button