fbpx

foto | Ucraina, fără reprezentat la Eurovision? Cântăreții de pe locurile doi și trei la etapa națională au refuzat să evolueze

După ce învingătoarea etapei naționale Eurovision din Ucraina, care urma să-și reprezinte țara la Tel Aviv, a fost retrasă din concurs, juriul a fost respins și de următoarele trupe clasate pe locurile doi și trei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 26 februarie, după ce a fost anunțat faptul că Maruv, câștigătoarea etapei naționale, nu va mai merge la Eurovision, trupa care a ocupat următorul loc, Freedom Jazz, a făcut un anunț pe pagina de Facebook, spunând că refuză propunerea de a reprezenta Ucraina.

Potrivit presei internaționale, astăzi, și trupa Kazka, care a ocupat locul trei în bătălia națională, și-a anunțat dezacordul față de cele întâmplate cu colega sa și a accentuat refuzul categoric de a merge la concursul internațional.

„Noi vrem să reprezentăm Ucraina la Eurovision. Am depus multă dorință, efort, energie și timp în această cauză. Pentru asta am și mers la concursul național, însă noi nu avem nevoie de câștig cu orice preț. Misiunea noastră este de a uni oamenii, nu de a semăna ură, de aceea avem un răspuns sigur: noi nu vom merge la Eurovision în 2019”, au declarat artiștii ucraineni pe Instagram.

Amintim că Maruv, cea care urma să reprezinte Ucraina la concursul internațional, a avut la dispoziție 24 de ore pentru a semna un contract prin care îi era interzis să mai concerteze, temporar, în Rusia. Pentru că negocierile cu artista nu au ajuns la un consens, televiziunea publică din Ucraina i-a retras acesteia candidatura la Eurovision 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button