fbpx

foto | Temperaturile scăzute și ninsoarea au creat dificultăți de trafic. Carabinierii au ajutat șoferii rămași blocați

Doi șoferi au primit asistență seara trecută, 7 decembrie, când unul dintre ei a rămas blocat în mijlocul drumului, iar celălalt a derapat de pe traseu. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Carabinierii Direcției Regionale Centru au intervenit pe traseul R30 din orașul Căușeni, unde un vehicul a blocat circulația rutieră din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Cu sprijinul serviciilor de deszăpezire, mașina a fost tractată și a putut să-și reia deplasarea.

Totodată, în apropierea satului Ermoclia, raionul Ștefan – Vodă, un carabinier al Direcției Regionale Centru a oferit asistență unui șofer a cărui mașină derapase de pe traseu. După acordarea ajutorului necesar, carabinierul a notificat serviciul unic de urgență 112.

Totodată, ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a venit cu un apel către cetățeni, în contextul ninsorii. Acesta îi îndeamnă să evite călătoriile nejustificate și să-și doteze corespunzător mijloacele de transport.

„Viața și sănătatea au prioritate”, a scris Spînu pe o rețea socială.

Această prezentare necesită JavaScript.

În ambele incidente, nu s-au înregistrat victime sau răniți, iar autoritățile recomandă conducătorilor auto să fie precauți și să adapteze viteza la condițiile meteorologice pentru a preveni evenimentele nedorite.

Articole asemănătoare

Back to top button