fbpx

foto | Sunt celebre, dar cu limite. 10 vedete explică de ce au renunțat la rețelele de socializare

Chiar dacă sunt printre cele mai celebre persoane, datorită filmelor în care au jucat, mai multe vedete cred că rețelele de socializare sunt doar o pierdere de timp, motiv pentu care au renunțat să-și creeze conturi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elle.ro prezintă 10 actori și actrițe care au luat această decizie și motivele invocate în context.

Daniel Radcliffe

„Nu am Twitter, nu am Facebook și cred că asta face lucrurile mai ușoare pentru că nimeni nu te va lua în serios dacă postezi pe Twitter tot ce faci și apoi afirmi că dorești o viață privată”.

Foto: Variety

Emily Blunt

„Sunt ca un dinozaur cu lucrurile astea. Nu mi se potrivesc. De abia îmi amintesc să răspund la mesaje!”.

Foto: Getty Images

Emma Stone

„Toată lumea își expune viața pe Instagram sau alte platforme social media, afișându-se în fiecare zi”.

Foto: Getty Images

Jennifer Lawrence

„Nu o să înțeleg niciodată Twitterul. Nu sunt foarte bună la tehnologie. Nu pot nici măcar să îmi fac ordine în mailuri, așa că ideea de a avea cont de Twitter este de neimaginat pentru mine”.

Foto: BBC

Keira Knightley

„Am avut cont pe Twitter pentru că încercam să întru în contact cu copiii, dar m-a speriat groaznic. Nu am postat nimic și aveam un nume fals, dar cred că din cauza faptului că actrița Chloe Grace Moretz a început să mă urmărească, o grămadă de oameni au început să mă urmărească și postau lucruri de genul „Acum beau un pahar de ceai” și am fost pur și simplu înspăimântată”.

Foto: CBS News

Scarlett Johansson

„Nu am Facebook sau Twitter. Nu pot să mă gândesc la nimic căruia i-aș acorda mai puțin timp decât a posta încontinuu detalii despre viața mea de zi cu zi”.

Foto: NBC News

Rachel McAdams

„Ascult știrile la radio. Nu am televizor și nu mă pricep la e-mail. Sunt ignorantă atunci când vine vorba de tehnologie”.

Foto: UPI.com

Mila Kunis

„Pur și simplu nu cred că oamenii ar trebui să știe până și când merg la toaletă. Ce ar trebui să postez? Ceva de genul „Bună, acum mă plimb dintr-o cameră în alta?” Nici nu știu ce aș putea să postez”.

Foto: desktopBackground.org

Mary-Kate și Ashley Olsen

„Ne-am petrecut toată viața încercând să nu lăsăm oamenii să aibă acces total la viețile noastre, așa că social media ar fi împotriva faptului pe care ni l-am dorit toată viața și anume să stăm departe de public”.

Foto: Entertainment Tonight

Kristen Stewart

„E ca și cum ai călca în picioare viața cuiva, fără pic de respect. Toată lumea o poate face în ziua de astăzi. Îți cumperi o camera foto – ești un paparazzo. Îți faci un cont de Twitter și ești informator. E atât de enervant”.

Foto: AFF USA

CITEȘTE ȘI:

Mai multe vedete au anunțat că își vor deconecta conturile de pe rețelele de socializare. Cum își motivează decizia?

Articole asemănătoare

Back to top button