fbpx

foto | Spălătoriile auto de sub podurile din Chișinău vor fi evacuate. „Prezintă pericol”

Primăria municipiului Chișinău informează că o comisie municipală evaluează situația podurilor din oraș, pentru a stabili măsurile ce urmează a fi luate în vederea îmbunătățirii stării lor. O decizie în acest sens este evacuarea spălătoriilor auto de sub construcțiile respective.

O ședință cu specialiști din cadrul Primăriei și experți de profil a avut loc săptămâna trecută, iar experții au atenționat autoritățile locale despre faptul că amplasarea obiectivelor de reclamă pe poduri este interzisă. De asemenea, prezintă pericol și spălătoriile auto amplasate sub respectivele construcții.

Informații în acest sens au fost prezentate de viceprimarul Ilie Ceban, luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. În context, Ilie Ceban, a solicitat preturilor de sector și Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare să examineze temeiul amplasării spălătoriilor sub poduri și să întreprindă măsuri pentru evacuarea acestora.

„Aceste obiective crează condiții pentru deteriorarea stării podurilor, prin umezeala care persistă ca rezultat a activității respectivilor agenți economici”, a spus viceprimarul.

Menționăm că în municipiul Chișinău sunt circa 20 de poduri rutiere.

Articole asemănătoare

Back to top button