fbpx

foto | Solistul trupei The Motans va deveni tată? Soția lui ar fi însărcinată în câteva săptămâni

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans s-a căsătorit în urmă cu câteva luni cu Bianca, aleasa inimii sale, după o relație de 5 ani. Cei doi și-au jurat iubire unul altuia departe de ochii presei, într-un cadru restrâns, în Parcul Central din Cluj-Napoca, transmite spynews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum, cei doi se pregătesc pentru următorul pas, și anume mărirea familiei. Potrivit presei de peste Prut, soția artistului ar fi însărcinată în câteva luni. Cei doi îndrăgostiți ar fi fost surprinși plimbându-se pe străzile din Bucureşti, iar Bianca ar fi fost văzută cu o burtică de gravidă. Momentan, Denis Roabeș nu a făcut nicio declarație în acest sens.

Sursa: kudika.ro

Denis Roabeș și Bianca s-au cunoscut la un concert de-al artistului, iar de atunci au rămas împreună. Cei doi au avut prima întâlnire la o benzinărie, acolo unde au băut sticuțe de vodkă. De atunci, în fiecare an, ei respectă obiceiul de la prima lor întrevedere.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodka. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”, a povestit Denis în cadrul unui podcast.

Articole asemănătoare

Back to top button