fbpx

foto | Și-a umplut gențile cu „de toate”, dar degeaba. Un tânăr din Tiraspol, prins cu droguri de angajații INP

Un bărbat de 24 de ani, originar din Tiraspol, a fost reţinut de către inspectorii de patrulare pe strada Armenească din capitală, având la el două genți în care oamenii legii au depistat cantități mari de substanțe narcotice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliţiei, angajații INP, implicați în menținerea ordinii publice, au observat un bărbat care avea un comportament agitat și purta pe umăr două genți masive, astfel, imediat i-au solicitat acestuia să se prezinte. Fiind foarte dezorientat, bărbatul se eschiva de la un răspuns. Trezind suspiciuni, ofițerii de patrulare i-au cerut tânărului să prezinte conținutul genților.

În acel moment, suspectul a pus gențile jos și a luat-o la goană. La scurt timp, însă, acesta a fost imobilizat de agenții de patrulare. În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit asupra bărbatului mai multe pachete sigilate cu peliculă și lipici, un cântar și diferite cutii. Potrivit suspectului, acesta urma să distribuie substanțele în mai multe locații.

Ulterior, bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de poliție Centru, unde este cercetat penal. Dacă vina acestuia va fi demonstrată, atunci suspectul riscă ani grei de închisoare.

Foto: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button