fbpx

foto | Sfârșit tragic pentru un tânăr din Florești. Acesta a fost lovit mortal de două mașini

Un tânăr de 32 de ani, din Florești, a decedat în seara zilei de marți, 20 octombrie, după ce a fost lovit mortal de două automobile. Cazul teribil s-a întâmplat în jurul orei 20:00, pe șoseaua dintre satele Ciripcău și Gura Camencii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul se deplasa pe jos, din direcția satului Ciripcău spre satul Gura Camencii, pe partea dreaptă a carosabilului. Acesta a fost lovit de o mașină de model „Honda Civic” și mai apoi de una de model „VAZ”.

„Deplasându-se la fața locului, grupa operativă a stabilit că tânărul a fost tamponat de mijlocul de transport de model „Honda Civic”, care era condus de un bărbat de 30 de ani, locuitor al municipiului Bălți. Ulterior, pietonul – fiind deja pe banda opusă de circulație – a fost lovit de un alt automobil, de model „VAZ”, sub conducerea unui bărbat de 55 de ani, locuitor al raionului Floresti”, a relatat, pentru ZUGO, ofițera de presă a IP Florești, Ina Moscaliuc.

Potrivit oamenilor legii, în rezultatul impactului, pietonul a decedat la fața locului. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, care a arătat că nici unul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice. Actualmente, se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Articole asemănătoare

Back to top button