fbpx

foto | Sfârșit tragic pentru o femeie din Taraclia: A ars de vie în propria locuință

În dimineaţa zilei de ieri, o femeie din oraşul Taraclia, în vârstă de 70 de ani, a decedat după ce un incendiu a izbucnit în locuinţa acesteia. Potrivit angajaţilor IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 11:28.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins lenjeria de pe patul unde a fost găsit cadavrul carbonizat al persoanei. Pompierii au reuşit lichidarea arderii fără ca aceasta să obţină răspândire, însă viaţa femeii nu a mai putut fi salvată.

Potrivit primelor investigaţii, incendiul s-ar fi produs de la o sobă defectă, care a fost exploatată cu încălcarea regulilor antiincendiare. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite ulterior.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgență atenţionează oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor şi să nu exploateze surse de încălzire defecte. În cazul în care observă că sobele sau instalaţiile de încălzire sunt necorespunzătoare, să apeleze după ajutor la specialişti. De la începutul anului 2019, în Republica Moldova au avut loc 574 de incendii, care au provocat decesul a 48 de persoane.

Articole asemănătoare

Back to top button