fbpx

foto | Șapte copii au fost evacuați cu măști pe față dintr-un incendiu din sectorul Botanica! Flăcările au cuprins patru etaje ale unui bloc de locuit

În seara zilei de 2 noiembrie, pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs într-un bloc de pe bd. Dacia din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 20:43. La fața locului au intervenit șase echipaje de pompieri, inclusiv și două autoscări. Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins panourile electrice de la etajele 5-9 și o debara cu mai multe bunuri materiale, iar scara blocului a fost cuprinsă de fum dens.

Pompierii au reușit în mod de urgență să evacueze peste 20 de persoane, inclusiv șapte minori, aceștia fiind protejați cu măști.

Potrivit IGSU, focul a fost localizat la 21:39 și lichidat la ora 22:17. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele izbucnirii flăcărilor urmează a fi stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button