fbpx

foto | Revin moldovenii acasă. S-au format cozi la frontierele țări

Noaptea trecută, zeci de mașini au format cozi la frontierele țării, unde, potrivit Poliției de Frontieră, traficul a fost intens.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În jurul orei 23:00, Poliția de Frontieră anunța că la punctele de trecere dinspre România, se menține trafic intensiv, la intrarea în țară fiind înregistrat un număr mare de mijloace de transport și călători. Pentru a fluidiza traversarea, la Leușeni a fost delegată o patrulă mobilă din cadrul Direcției regionale Vest, care asigura informarea călătorilor, suport pentru efectuarea termometriei și completarea fișei epidemiologice.

Către miezul nopții, pe sensul de intrare în Republica Moldova erau așteptare circa 60 de mijloace de transport.

În această dimineață, Poliția de Frontieră informa că se circulă în regim normal și nu mai sunt cozi atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din R. Moldova.

Totodată, autoritățile susțin că se întreprind toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului și reducerea timpului de așteptare. În acest sens a fost suplinit numărul de angajați și deschise alte piste funcționale. De asemenea, Poliția de Frontieră precizează că punctul de trecere a frontierei Leușeni se află în reparație. 

În același timp, în condițiile de pandemie și menținerii statului vecin în zona roșie, cetățenii sunt obligați să completeze fișele epidemiologice și să semneze declarațiile pe propria răspundere privind regimul de autoizolare, această cerință condiționând mărirea timpului de așteptare


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button