fbpx

foto | Puși pe glume la miez de noapte. Cinci tineri ar fi amenințat o soferiță din capitală cu o armă falsă

Un tânăr de 25 de ani, împreună cu patru amici, a fost reținut de inspectorii de patrulare, după ce aseară ar fi amenințat în trafic o șoferiță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din capitală, în jurul orei 02:00. Speriată, aceasta s-a apropiat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le întâmplarea. Ea a mai adăugat precum că tinerii se deplasează cu un automobil „Opel”, fără număr de înmatriculare de culoare gri închis.

La doar câteva străzi, într-o stație peco, inspectorii de patrulare au văzut automobilul descris, în timp ce șoferul instala numărul la mașină, fiind susținut și de ceilalți prieteni. Conducătorul auto s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, domiciliat în satul Mateuți, raionul Rezina, care se afla în stare de ebrietate.

Testul cu aparatul Drager a stabilit că acesta avea 0,65 mg/l alcool în aerul expirat. Întrebați la fața locului, nici unul din ei nu au recunoscut cui îi aparține mulajul de armă AK-47. Aceștia au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Râșcani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button