fbpx

foto | Primul la linia de finiș. Un moldovean a câștigat Maratonul Internațional Brașov 

Moldoveanul Andrei Bogaci este învingătorul Maratonului Internațional Brașov la categoria masculin, reușind să parcurgă o distanță de 42 de kilometri într-un timp record de 2 ore și 46 de minute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul nu este la început de drum, lăudându-se cu mai multe victorii la numeroase maratoane, atât din țară, cât și de peste hotare. Andrei s-a pregătit mai mult timp pentru competiția de la Brașov, care se numără printre cele mai mari maratoane din România, iar acum este gata să învingă și la Campionatul Moldovei.

Maratonul Internațional Brașov este cea mai mare competiție rutieră și panoramică din România. Evenimentul este organizat anual și oferă participanților săi posibilitatea de a-și testa abilitățile fizice, dar și de a explora Brașovul, priveliștile pitorești și atracțiile istorice și turistice ale acestuia.

În acest an, competiţia a adunat pe același traseu participanți din toată Europa, dar și din Africa de Sud, American Samoa, Australia, Bangladesh, Jamaica, Mauritius, Mexic, Malaysia, Rwanda și Statele Unite ale Americii.

Articole asemănătoare

Back to top button