fbpx

foto | Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Nu avem de ce să ne fie frică”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Vaccinul i-a fost administrat în regiunea Donbass din estul țării, împreună cu militarii care luptă pentru integritatea Ucrainei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Zelensky a publicat și o fotografie pe contul său de Instagram în care i se administrează vaccinul, spunând că a cerut să se înregistreze la coada pentru vaccinare cu ajutorul platformei naționale „Acțiunea”.

Potrivit liderului ucrainean, el a decis să arate prin exemplul său că procedura de imunicare împotriva COVID-19 nu ar trebui fi una de temut, scrie TSN.

„Medicii și armata sunt deja vaccinați. Îi îndemn pe toți ceilalți să se înscrie în listele de vacinare. Nu vă temeți de nimic, am dat un exemplu personal”, a scris Zelenski.

Amintim că, acum o săptămână, Ucraina a primit primul lot de vaccin împotriva coronavirusului, fiind vorba despre 500.000 de doze de vaccin AstraZeneca procurate din India.

Și în Republica Moldova a început procesul de imunicare anti-COVID-19, iar prima persoană vaccinată a fost un medic de la Spitalul Clinic Republican.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button