fbpx

foto | Pregătiri de sărbătorile de iarnă! Fă-ți inteligent lista de cumpărături

Crăciunul se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că vin și emoțiile pe care le așteptăm toți cu sufletul la gură. Dar, odată cu sărbătorile vine și goana după cadouri, goana după cumpărături pentru mesele de sărbătoare, dar și goana în făcut curățenie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Perioada Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou poate fi o perioadă destul de obositoare, mai ales dacă nu îți organizezi toate cumpărăturile din timp pentru un decor de Crăciun reușit. Brusc, te trezești cu o mulțime de activități de făcut și deja ți se pare că nu mai reușești să faci nimic. Tocmai de aceea, o decizie inteligentă este să-ți pregătești lista de cumpărături din timp, pentru a nu avea situații stresante și incomode.

Chiar dacă îți place să cumperi totul cu câteva zile înainte, fă-ți lista de cumpărături, iar în timp aceasta mai poate fi îmbunătățită. Pentru a-ți facilita această sarcină, mai jos ai o listă cu cumpărăturile de bază pentru sărbătorile de iarnă care se apropie.

Cumpără alimente neperisabile sau cadouri pentru a face donații pentru sărbători

Dacă obișnuiești să faci donații pentru sărbătorile de iarnă, nu uita să faci o vizită prin magazine pentru a achiziționa cele necesare. E foarte important să optezi pentru alimente neperisabile sau produse care se păstrează în timp. Eventual poți opta și pentru produse de igienă personală, haine sau lucruri mărunte care trebuiesc în orice gospodărie.

Cumpără alimente neperisabile pentru mesele de sărbători

Chiar dacă pe masa de sărbători vrem ca totul să fie proaspăt, alimentele neperisabile le poți cumpăra din timp. Astfel economisești timp pentru alte treburi mai importante în ajun de sărbători, iar atunci, la moment, vei putea merge la market doar pentru produse perisabile. Eventual, ai putea răsfoi revistele de promoții pentru a-ți nota rețete noi și pentru a scrie pe lista de cumpărături produsele aflate la reducere pe care vrei să le achiziționezi.

În plus, nu uita să verifici lista de ustensile din bucătărie pentru gătit și copt. Notează pe lista de cumpărături tot de ce ai nevoie, dar lipsește.

Cumpără bradul de Crăciun și câteva decorațiuni care să aducă o atmosferă de sărbătoare în casă.

Ce fel de sărbătoare fără Bradul de Crăciun și anumite decorațiuni exterioare de Crăciun, nu-i așa? Dacă optezi pentru un brad artificial, ai putea să-l cumperi cu mult timp înainte, mai ales că și prețurile pot fi mult mai rezonabile. În ceea ce ține de decorațiuni, în special coroana de brad sau luminițe, majoritatea magazinelor le pun în vânzare chiar cu 1-2 luni înainte de Crăciun, așa că te poți aproviziona din timp.

Cumpără 1/5 din cadourile pentru cei dragi

Cadourile pentru cei dragi sunt, practic, cea mai frumoasă parte a sărbătorilor de iarnă. Dacă știi cam ce își dorește fiecare membru al familiei sau prietenii este minunat! În așa mod îți poți planifica din timp bugetul, dar și eventualele cumpărături în magazine, unde mai punem că în perioada sărbătorilor poți prinde și diferite reduceri frumoase.

Cumpără felicitări și timbre de Crăciun.

Să nu uităm și de felicitări sau timbre, care sunt la fel de importante pentru sărbătorile de iarnă! Te sfătuim să actualizezi lista persoanelor cărora le vei trimite felicitări și să le achiziționezi din timp, întrucât, chiar dacă acesta pare a fi un detaliu nu atât de important, dacă lași totul pe ultimul moment ai putea pur și simplu să uiți.

Ești în pană de idei pentru pregătiri de Crăciun? Te așteptăm la Promstore, aici poți găsi cele mai deosebite decorațiuni de Crăciun! Doar plasezi comanda cu cele necesare și îți sunt livrate direct la ușa casei tale. Rapid, sigur și comod, fără a pierde prea mult timp, mai ales că nu a mai rămas atât de mult până la Crăciun.

Promstore – Alături de Tine! Pentru Tine!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button