fbpx

foto | Poliția caută trei tineri, care ar fi pus la cale o schemă „ingenioasă” cu apartamente închiriate în Chișinău. Cum funcționa aceasta?

Poliția capitalei este în căutarea tinerilor din imaginile de mai jos, aceștia fiind suspectați de comiterea mai multor escrocherii. Indivizii ar fi pus la cale o schemă cu arendarea apartamentelor. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, tinerii închiriau locuințe pentru una sau două zile, iar ulterior se prezentau drept proprietarii apartamentelor și le dădeau în chirie pe termen mai lung, solicitând achitarea pentru prima și ultima lună de chirie.

După ce însușeau mijloacele bănești, tinerii dispăreau. La etapa actuală sunt înregistrate 15 astfel de cazuri pe teritoriul municipiului Chișinău.

Dacă i-ați recunoscut sau cunoașteți informații referitor la locul aflării lor, sunteți îndemnat să alertați imediat poliția la numerele de telefon 060524448, 079505925, 078857927.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie. Indivizii riscă amendă în mărime de la 27.500 de lei la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la trei ani.

Foto: politiacapitalei.md

Articole asemănătoare

Back to top button