fbpx

foto | Plahotniuc, surprins din nou în Miami? O poză „proaspătă” în care ar apărea ex-liderul democrat a fost publicată astăzi

O fotografie în care se presupune că apare fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a fost publicată astăzi de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ProTV Chișinău, poza a fost trimisă redacției de către un cititor, care a refuzat să ofere mai multe detalii, dar a precizat că politicianul a fost surprins în Miami, SUA.

Foto: protv.md

Despre faptul că Vlad Plahotniuc s-ar afla în Miami a scris anterior, pe pagina sa de Facebook, deputatul Chiril Moțpan. Parlamentarul menționa că a primit imagini cu fostul președinte al PDM de la un moldovean stabilit în SUA.

„Plahotniuc este, deocamdată, în libertate. Își odihnește mădularele pe cele mai luxoase plaje din lume. La câte miliarde de dolari a furat, căderea de pe tronul Moldovei nu l-a afectat prea tare, se pare. Împreună cu familia, se bucura de plăcerile vieții. Și anul acesta a ales sa se odihnească pe plajele cu nisip auriu din Miami, acolo unde a fost surprins de un conațional la sfârșitul lunii iunie. S-a cazat într-un hotel de cinci stele, in apartamente împărătești, pentru că asa îi stă bine unui hoț in lege”, a scris anterior Moțpan.

Foto: Chiril Moțpan via Facebook

Amintim că Vlad Plahotniuc a părăsit Republica Moldova la mijlocul lunii iunie curent, imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM în cadrul căreia s-a decis retragerea formațiunii de la guvernare, ca urmare a învestirii Guvernului condus de Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button