fbpx

foto | Perecheziții la Cimișlia. Prescripții medicale false, seringi cu substanțe necunoscute și fiole de „Tramadol”, ridicate

Polițiștii, procurorii și ofițerii Serviciului de informații și securitate din Hîncești, au deconspirat o rețea de punere în circulație a drogurilor în proporții mari. Patru persoane cu vârste cuprinse între 38 și 51 de ani sunt cercetate penal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma perchezițiilor efectuate la doi suspecți, domiciliați în raionul Cimișlia, polițiștii au depistat și ridicat mai multe fiole utilizate și nefolosite de Tramadol, care constituie substanță psihotropă și rețete de prescriere a medicamentelor cu semne vădite de falsificare.

De asemenea, au fost ridicate mai multe obiecte pe care erau depuneri de substanță cu miros specific caracteristic marijuanei, seringi utilizate și pline cu substanță cu conținut necunoscut.

În context, doi suspecți sunt reținuți pentru 72 ore, o persoană a fost plasată în arest la domiciliu, iar alta în arest preventiv în termen de 30 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

În continuare se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv prin prisma implicării mai multor medici, care ar fi eliberat rețete pentru medicamente psihotrope.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button