fbpx

foto | O nouă poză cu micuțul Archie. Ducesa Meghan a publicat o fotografie emoționantă de Ziua Mamei

Ziua Mamei a fost marcată și în familia regală, unde recent ducesa Meghan și prințul Harry au devenit părinți. Cu ocazia acestei sărbători, pe pagina de Instagram a ducilor de Sussex a fost publicată o fotografie în care apar piciorușele micuțului Archie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Această zi a fost marcată în numeroase țări, între care Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi câteva ţări din Europa.

„Dorim să aducem un omagiu tuturor mamelor – din trecut, prezent şi viitoarelor mămici, şi acelora care nu mai sunt dar care nu vor fi niciodată uitate. Vă onorăm şi celebrăm pe fiecare dintre voi”, a scris duminică soţia prinţului Harry.

Mesajul a fost însoţit de o fotografie cu picioruşele lui Archie ţinute în palmele ducesei de Sussex, pe un fundal cu flori de nu-mă-uita, despre care se ştie că erau preferatele prinţesei Diana, transmite Agerpres.

Postarea a mai fost completată de versurile „Mama a fost prima mea patrie, primul loc în care am trăit”, scrise de poeta afro-americană Nayyirah Waheed.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul ducesei Meghan și al prințului Harry şi Meghan, s-a născut luni, 6 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button