fbpx

foto | O mamă și patru copii ai săi au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost tamponată. Cum s-a produs accidentul?

O mamă și cei patru copii ai săi au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost tamponată de un Volkswagen. Accidentul s-a produs aseară în apropierea localității Troița Nouă, raionul Anenii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au stabilit că, aproximativ la ora 20:40, un bărbat de 30 de ani din Transnistria, conducând automobilul Volkswagen, se deplasa în direcția orașului Anenii Noi, ne-a comunicat Silvia Vetcu, ofițera de presă a IGP. Fiind orbit de lumina mijlocului de transport ce se deplasa în întâmpinare din sens opus, el a tamponat din spate căruța.

Femeia de 40 de ani din satul Ciobanovca, Anenii Noi, dar și cei patru copii ai săi de 1, 5, 8 și 10 anișori au fost transportați la spital. Viața lor este în afara oricărui pericol.

Totuși, testul alcoolscopic a arătat că în aerul expirat de femeie concentrația de alcool constituia cu 0,47 mg/l. Alte circumstanțe ale impactului se stabilesc.

Foto: chisinau.fail via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button