fbpx

foto | Noi detalii despre accidentul de pe Alba Iulia: Cine sunt persoanele decedate?

Salvatorii au intervenit astăzi de urgenţă în urma accidentului grav de circulaţie care s-a produs la intersecţia străzilor Alba Iulia – Onisifor Ghibu din capitală, cu implicarea unui troleibuz de pe ruta 21 şi a unui autovehicul de model Porsche Cayenne.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:08 minute. Potrivit IGSU, automobilul de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz în timpul deplasării. La faţa locului au intervenit trei echipaje de salvatori din cadrul IGSU pentru a debloca persoanele din autoturismul şi troleibuzul avariat.

Salvatorii au asigurat securitatea antiincendiară şi au efectuat lucrări de spălare a carosabilului. Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului 18 persoane, inclusiv şi o minoră de 13 ani, au suferit diverse traumatisme – fiind preluate în mod de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Pasagerul din automobilul Porsche Cayenne a decedat, iar conducătoarea auto se află în stare gravă.

Menționăm că martorii de la fața locului au susținut că și un pasager al troleibuzului s-ar fi stins din viață, iar potrivit informațiilor preliminare obținute de la poliție, în urma accidentului au decedat două persoane.

Circumstanţele şi cauza accidentului urmează a fi stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button