fbpx

foto | „Ni s-a comunicat că putem concepe un copil doar in vitro”. Daniela Ciocanu, despre miracolul de a deveni mămică

Sunt în culmea fericirii încă de când au văzut cele două linii pe testul de sarcină. Daniela Ciocanu și soțul ei, Victor Ciocanu, trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, alături de bebelușul care urmează să vină pe lume în curând. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mai multe destăinuiri despre maternitate și momentul în care au aflat că familia lor se va mări au fost făcute de prezentatoarea TV pentru revista RED by Rodica Ciorănică. Daniela a mărturisit că atât ea, cât și soțul său au fost șocați când au aflat că așteaptă un copil. Vestea a venit pe neașteptate, atunci când se așteptau mai puțin, în contextul în care medicii i-au anunțat că o sarcină ar fi posibilă doar in vitro.

„Eu am plâns mult. Au fost lacrimi de fericire, pentru că în viața noastră s-a produs un miracol. E dovada supremă că Dumnezeu crede în iubirea noastră. Fiindcă nouă ni s-a comunicat că putem concepe un copil doar in vitro, vestea că sunt însărcinată a venit ca un șoc puternic, pentru că acest lucru s-a întâmplat fără eprubete, în vacanța noastră în Croația”, a spus Daniela.

Mai mult decât atât, fashionista a menționat că maternitatea a schimbat-o mult, iar acest lucru a fost observat și de partenerul său de viață. Chiar dacă spune că i-a fost un pic mai greu în primul trimestru de sarcină, Daniela se declară în al nouălea cer de fericire.

„Cele două linii veneau din vis, nu credeam că e adevărat. L-am anunțat pe Victor, el a rămas fără cuvine. A urmat o îmbrățișare puternică și speranța că vom trece cu brio de primul trimestru. Simt o altfel de grijă din partea lui Victor. Iar Victor spune că am devenit mai precaută, mai dulce și tare uitucă”, a conchis jurnalista.

Articole asemănătoare

Back to top button