fbpx

foto | Mutăm marea în curtea casei! Ce fel de piscine poți procura și cum se întrețin eficient?

Vara aceasta promite a fi caniculară și destul de sedentară, deoarece suntem nevoiți să renunțăm la călătorii și să ne odihnim în mijlocul naturii, revenind la obiceiuri de mult timp uitate, dar extrem de plăcute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin urmare, tot de ce avem nevoie este un colțișor răcoros, ceva savuros de băut și cei dragi alături. Dacă familia îți este mereu aproape, de restul se ocupă magazinele METRO, care acum pun la dispoziția ta un sortiment vast de piscine gonflabile și de accesorii, numai bune pentru o bălăceală pe cinste, cât e ziua de lungă.

Cum aleg o piscină?

 

Pentru început alege tipul acesteia în funcție de destinație: pentru copii, pentru adulți sau mixt. În funcție de acest criteriu, poți achiziționa o piscină de curte mare, cu o capacitate de până la 10 persoane și cu rezistență înaltă la exploatare.

Dacă ai totuși scopul de a-i distra doar pe cei mici, atunci poți opta pentru un bazin gonflabil pentru copii, pe care să-l poți umfla rapid și care să reziste în fața jocurilor active. Totodată, nu uita să cumperi și accesoriile de rigoare: jucării pentru cei mici, o pompă pentru a umfla și dezumfla cât mai repede bazinul gonflabil și chiar un filtru pentru apă, care te va scuti de câteva griji cu privire la calitatea acesteia.

Un alt criteriu important este dimensiunea piscinei, care trebuie să corespundă suprafeței de amplasare, plus să lase și un spațiu de rezervă. De aceea, fă măsurătorile de rigoare și alege piscina gonflabilă de la METRO, care ți se potrivește de minune.

Cum se întreține corect o piscină?

 

În primul rând, ține cont de măsurile de igienizare, dar nu exagera cu acestea. Poți schimba apa înainte de fiecare utilizare, evitând astfel apariția bacteriilor în apă, iar curățarea piscinei gonflabile se va efectua cu regularitate, utilizând produse de curățenie cu agenți non-agresivi. În acest fel, nu doar vei menține bazinul curat, ci îi vei prelungi și perioada de exploatare.

Verifică, în aceeași ordine de idei, și starea piscinei în momentul umflării, deoarece s-ar putea să depistezi rupturi sau găuri în stratul exterior, care în timp ar provoca deteriorarea piscinei. De aceea, dacă ai observat o gaură cât de mică, nu ezita să o repari, pentru ca să poți utiliza o perioadă îndelungată bazinul, fără alte probleme.

O atenție sporită trebuie să acorzi filtrării apei, deoarece o apă dură poate deteriora în timp orice fel de plastic oricât de rezistent ar fi. Anume din acest motiv se recomandă dotarea piscinei cu un filtru pe care să-l activezi de fiecare dată când o umpli cu apă. Rezultatele nu vor întârzia să apară, iar bazinul tău va fi protejat.

Ești gata să-ți muți concediul acasă? Ai câteva scenarii de odihnă activă? Atunci nu ezita să alegi piscina potrivită din rețeaua magazinelor METRO, la prețuri de vacanță, beneficiind de cea mai înaltă calitate, numai bună pentru zile lungi și călduroase de vară, în compania celor dragi.

METRO – aliatul zilelor tale de vacanță!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button