fbpx

foto | Motiv de sărbătoare în comuna Moara de Piatră din Drochia. Echipa lui Șor a donat un tractor care va rezolva problema deșeurilor din localitate

La solicitarea locuitorilor comunei Moara de Piatră, raionul Drochia, echipa Partidului ȘOR a asigurat satul cu un tractor, care va fi folosit la efectuarea lucrărilor de salubrizare. Ceremonia festivă de transmitere a unității de transport a avut loc în acest weekend, în ajunul hramului localității.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La ceremonia de transmitere a tractorului au participat săteni, reprezentanți ai autorităților locale și ai echipei Partidului ȘOR. Un show cu focuri de artificii a fost organizat la finalul ceremoniei.

Primara satului Moara de Piatră, Vera Cutrani, a mulțumit echipei lui Ilan Șor pentru suport, menționând că noul tractor va rezolva o problemă mai veche cu care se confruntă localitatea.

„Noi am avut foarte mare nevoie de asemenea tehnică, dar bugetul limitat nu ne permitea să cumpărăm un tractor. Oamenii din sat cărau cu căruțele gunoiul, iar acum vom organiza mai bine acest proces. Mulțumim echipei Partidului ȘOR pentru că a fost receptivă la solicitarea noastră”, a spus Vera Cutrani.

Prezenți la eveniment, reprezentanții echipei Partidului ȘOR au dat asigurări că formațiunea va munci în continuare în beneficiul comunităților. Gestul a fost apreciat și de săteni. Ei spun că de acum încolo le va fi mai ușor să transporte deșeurile, iar localitatea va deveni mai curată.

De la începutul acestui an, echipa Partidului ȘOR a implementat concomitent mai multe proiecte de dezvoltare în diferite raioane ale țării. Proiectul iluminării stradale a avansat – până la finele anului, străzile a peste 100 de localități din Moldova vor fi iluminate total.

Un alt proiect este cel care prevede amenajarea unor terenuri de joacă pentru copii în peste 100 de localități cu primari din partea Partidului ȘOR. Până acum, 25 de terenuri de joacă au fost inaugurate. În orașele Orhei și Taraclia au fost desfășurate lucrări de renovare a infrastructurii rutiere. De asemenea, echipa lui Ilan Șor a extins în raioanele țării proiectul iluminării trecerilor de pietoni.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button