fbpx

foto | Moment de fericire în familia regală: Prințul Harry și ducesa Meghan l-au botezat azi pe micuțul lor – Archie

Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan, au trăit astăzi un alt moment important din viața lor de familie – botezul „micuțului Sussex”. Deși evenimentul a fost unul privat, cei doi au împărtășit cu fanii de pe Instagram două fotografii de la încreștinare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imaginile au fost realizate de către fotograful Chris Allerton. Una dintre acestea este în culori alb-negru, realizată în grădina cu trandafiri de la castelul Windsor; și-i surprinde pe cei doi părinți alături de cel mai mic membru al familiei, dar și fericirea care li se citește pe chipuri.

A doua fotografie este un portret de familie, iar prezenți în imagine sunt: ducii de Sussex împreună cu Archie, ducii de Cambridge, prințul Charles, Camilla și mama lui Meghan, Doria.

Archie a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, liderul spiritual al Bisericii anglicane, în apă adusă din Râul Iordan, din Israel. Meghan a ales să poarte o rochie albă, iar prințul un costum gri.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte fericiți să împărtășească bucuria acestei zile cu membrii publicului care i-au susținut foarte mult încă de la nașterea fiului lor. Ei vă mulțumesc pentru bunătatea voastră față de primul copil al lor.

Înălțimile lor Regale se simt norocoase că s-au bucurat de acestă zi alături de familie și de nașii lui Archie. Fiul lor, Archie, a fost botezat, purtând replica manuală a rochiei de botez regale care a fost purtată de copiii regali în ultimii 11 ani. Rochia originală de botez a fost comandată de regina Victoria, în 1841, și a fost purtată pentru prima dată de fiica sa cea mai mare.

Ulterior, aceasta a fost purtată de mai multe generații, inclusiv de regină, de copiii ei și de nepoții ei până în 2004, când regina a comandat să fie făcută această replică, pentru a se putea păstra acea ținută originală istorică și fragilă și pentru ca tradiția să continue”, au scris reprezentanți ducilor de Sussex, în descrierea primelor imagini de la botez.

Amintim că proaspeții părinți au refuzat să respecte tradiția, așadar botezul a fost unul privat, iar numele nașilor nu au fost dezvăluite.

Articole asemănătoare

Back to top button